profile Facebook Twitter refresh follow

disclaimer
about
Hello, i'm Fatin . Thankyouu visit <3
Hey, I Hate You


chatting
let's talking



Sad Life.
Tuesday, 20 June 2017 | 0 comments

So Hai gaiissss ! Im backkkk !! Hahaha rindu ai tak ? Mesti rindu kan ? em please rindu please rindu ;( hahaha ok sorry ai eksited sgt ni nk bercerita hahaha . well you know , dah lama tak update blog ni. Berhabuk dah hm . hahaha well , nk lawa kan lagi blog ni , tapi gosh ai rasa blog ni dah terlampau lawa for me x) hiks. So well gais, apa khabar ? baik semua ? dh 2017 gais , dh nak raya dah . Eh eh ? dh nak raya ? yayyy ! hahahaha ( walaupun tak rasa nak beraya tahun nii, takpe eksited sikit haha ) em nak minta maaf dekat sesiapa yg ai pernah buat salah silap ok ? Mohon maafkan aii ;( hahaha so so so gais, raya tahun ni bertemakan apa ? i mean baju tema warna apa, bukan taman tema ke apa .. tak tak ahahahha k sorry ._. ai tahun ni navy blue gaisss jgn jeles gais sbb lawa sgt ( kesian takde orang puji, so pujilah sndiri kan ? nk mengharapkan siapa pulak em ) 

So gais , actually nk buat entry ni bukan pasal raya xD haha tapi nk buat entry pasal mobile legends . GOSHHHHHHHH Anyone play this game ? goshhhhhh please give me yr id duhhh ! hahaha im so addicted with this game . hahahhaa best! mcm main Dota , League tapi ni main through phone or gadget tapi bukan laptop or computer hahahaha. Gais , game tu buat aku kenal ramai orang dgn pelbagai personaliti. Tapi sebenarnya ai nak cerita pasal kawan ai sorang ni . em gais, ai kena tipu gais ! ai sedih, kecewa semua ada. serious tak sangka . em first kenal dia masa main ml dengan Brainwash and then dia add ai , so ai accept jela well haha. Then dia chat ai kat ml tu , then lelama dia minta fb or ig ai, tapi ai tak kasi hahaha. You know ? dia nak fb or ig sebab nak tgk muka aku mcm mana . WOI KAU GILA KE hahahaha dasar xD then dh beberapa hari dia duk minta je , so aku minta dia add kat wechat je . hahaha bukan budak wicet ok ? kang kalau aku suruh chat kt wasep kang dia tahu nmber aku senang2 gitu je hahaha mana boleh :3 hahaha. ok then ! kat chat wechat tu yampunnn ! baru chat sekejap, dh kena saiko gaisss ! teruk duh kena saiko dgn mamat ni hahaha tapi pelik, kena aku still layan dia sedangkan dia saiko gila2 ? hahahaha, tak sebab aku kesian tgk dia kahkahkah jk jk . thennnnn , dia kata lah umur dia gini gini gini apa semua, then lelama bila dah rapat, em dia ni cm beragama sikit , tapi aku taktahu lah kalau itu pun dia tipu aku. hahahahaha . so disebabkan dia beragama sikit, ai expect more on him. tapi baru tadi dia mengaku dia tipu aku gais! hahahhahahahahahaha KAU INGAT LAWAK KE TIPU AKU SETANNNNN  

em macam mana boleh kantoi ? hahaha at first , pasal pb . well budak2 uitm selalu panggil Polis bantuan tu as PB . bukan BP ye . BP tu Batu Pahat. eh gais ! nanti sambung !!!!!

FUTURE
PAST