profile Facebook Twitter refresh follow

disclaimer
about
Hello, i'm Fatin . Thankyouu visit <3
Hey, I Hate You


chatting
let's talking

Mimimimimi,
Friday, 10 October 2014 | 0 comments


Assalamualaikum kawan kawan sekalian ! Oh well , emm . Nak Minta maaf sebab tak dapat nak sambung Post yang ala ala novel tu lol. sebab emm . yaa , sekolah la .. tak sempat nak bukak blog , update blog apa smua .. lagipun sekarang ni pun tengah minggu exam .. waduh pak .. busy mak oi . {Dah lama tak menaip lelaju , asek typo je daripada tadi} kehkehkeh  . Eh korang sihat ? Kabare? xD hehehe. hm hm hm nak cakap apa lagi ek >< well , Fatin sihat joh . cuma busy duk hal sekolah . ngehngehngeh , anyone nak gantikan tempat fatin time exam nanti tak ? gahahhaa. jk jk . em harini cuti .. and bosan . { sebab tak study } Takde mood nak study wooots.

Well , emm .. best pulak menaip sambil dengar lagu kita kat blog ni . rasa mcam nak taip panjannnnnnnnnnnnnnngggggggggggg-panjangggggggggggggg xD hehehe . okay sorry merepek kahkahkah {mcm org tak matang zz} ok em nak cerita apa ek ? hehee.

So .............. em actly kan .. Tahun ni kita banyak sangat problems  , dengan classmate , bestfriends , family and huish :p ngehngehngeh. Apesal ketawa? xD ok TAK KELAKOOOOR. hemhemhem , takyah lah ekk nak cite tu semua kat sini :p sibuk je nanti korang nak baca :p *Ketawa jahat* woops sowwy kahkahkah . Eh eh eh eh waley waley ehhh ~ haha ok , em korang yang tengah exam tu pun Goodluck tau :) hehe . Hahh! nak tahu tak ? akhir akhir ni kita asek ngantok aje . tu yang tak study . . eh jap . bukannya tak study .. study , tapi lambat :p hehe  . so far , BI , SEJ3 , BM boleh lah tahan senangsusah . i means sedarhana hehee. aduh , mesti makin bosan kan korang baca blog aku =.= nah . idc lol jk babe xD Ok la ! Nak makangg nii hehe. korang yang lelaki tu jangan lupa pula solat jumaat ! Assalamualaikum :) Kalauu ada masa , aku update blog lagi k ?



                                                                                         With love,
                                                                                           Fatin.

FUTURE
PAST