profile Facebook Twitter refresh follow

disclaimer
about
Hello, i'm Fatin . Thankyouu visit <3
Hey, I Hate You


chatting
let's talking



Hatiku dan Hatimu ( Bab 5 )
Friday, 24 January 2014 | 0 comments


TIGA BULAN KEMUDIAN.

"Alhamdulillah Sha , Akhirnya kau sihat jugak . Aku Rindu dekat kau weh!"  Lia memulakan bicara .
"Ya , aku pun rindu sangat-sangat dekat kau Lia ! "
"Sha , aku nak tanya kau sesuatu boleh?"
"Boleh , apa dia , Lia ? "
"Assalamualaikum" Tiba-tiba suara seseorang menyapa . Terkejut Lia dan Sha dibuatnya . Rupa-rupanya Asyraf yang datang untuk menghantar mereka balik ke rumah.
"You dah okay ke Sha ? Alhamdulillah . Hmm , macam mana boleh jadi macam ni Sha? You nampak siapa yang buat ? You dari mana masa tu?" Bertubi-tubi soalan yang dianjurkan kepada Sha.
"Hmm , Nanti bila sampai masanya I nak cerita , I akan cerita dekat korang okay ? I don't think soo yang sekarang masa yang tepat untuk I jawab soalan tu" Dan Asyraf hanya menjawab " Ok Sha " .

Setelah setengah jam mereka di dalam kereta , akhirnya sampai juga di rumah Lia dan Sha .
"Hah ! dah sampai .. Lia , jaga Sha elok-elok tau ? You pun jaga diri tu , kalau ada apa-apa , just call me okay ?"
"Ok Asyraf . You pun jaga diri tu elok-elok. Dah lewat malam ni . SoDrive carefully okay ? "


"Sha , bangun .. Solat subuh , kemudian kita sarapan .. Mari sini aku tolong kau"
" Ya , aku dah bangun dah ni .. Eh tak mengapa . aku boleh ambil air sembahyang sendiri . "
"Are You Sure ? Betul ke ni ? kau jangan .. tiba-tiba aku tengok kau terlantar balik kejap lagi" Ketawa Sha dibuatnya.
"Haha , tak ada nya Lia . Kau jangan doakan aku macam tu .. Tak baik tau! "
"Eh Eh , aku gurau je sayang. Mengada betul dia ni lah . hihihi. Kalau macam tu , aku tunggu kau dekat bawah tau? Jangan lambat ! kalau tidak , aku habiskan makanan kau ! "
"Ye Lia . Aku akan turun guna rocket nanti."

FUTURE
PAST